De ce trebuie sa cedez doar eu?

Aleth Naquet iti da intalnire la un nou Workshop de Comunicare Relationala prin Metoda ESPERE®: De ce trebuie sa cedez doar eu? In cadrul atelierului, vei invata cum sa ai relatii mai vii si mai frumoase, pentru a-ti creste stima de sine si a te putea exprima liber, fara sentimente de frustrari sau furie.

  • Workshop: 25-26 octombrie 2014 / 9:00-18:00 / Uzinexport Business Center, Bucuresti

De ce trebuie sa cedez doar eu? – Iti pui si tu aceasta intrebare? Te simti neascultat(a) de cei din jur? Ai sentimentul ca trebuie sa renunti tot timpul la propriile tale opinii in fata celor “mai puternici”?

Fiecare dintre noi trecem prin experiente mai putin placute, in care valorile noastre par a fi nesemnificative pentru cei carora le impartasim trairile noastre, in care nu ne simtim deloc ascultati sau importanti, iar stima noastra de sine scade considerabil.

Metoda ESPERE® vine in ajutor pentru toate aceste trairi resimtite de fiecare dintre noi atunci cand nevoile noastre nu sunt implinite. Pentru a avea relatii fericite este esential sa invatam sa comunicam, sa avem curajul sa exprimam ceea ce simtim si foarte important, sa respectam si sa acceptam parerile celor din jurul nostru fara sa ne suparam sau sa ne frustram, intelegand ca acestea pot fi diferite de ale noastre, tocmai pentru ca fiecare dintre noi suntem unici.

CE VEI PUTEA AFLA PE PARCURSUL CELOR 2 ZILE?

In cadrul workshop-ului, vei afla concepte precum comunicarea relationala, bastonul cuvantului, simbolizarea, igiena relationala, registrele comunicarii si esarfa relationala.

De asemenea, vei descoperi ce te impiedica sa comunici cu tine insuti/insati si cu cei din jur, ce inseamna terorismul relational si diferite modele de relatie.

CUI SE ADRESEAZA SI CUM SE VA LUCRA PRACTIC FOLOSIND METODA?

Acest workshop se adreseaza tuturor persoanelor care isi doresc sa isi imbunatateasca viata si relatiile interpersonale.

Intr-o maniera dinamica si vie, atelierul permite celor care nu cunosc Metoda ESPERE® sa o descopere intr-un timp scurt, fie lucrand in mod explicit o situatie a lor, fie prin intermediul rezonantelor care apar observandu-i pe cei care lucreaza.

Daca vrei o mai buna aprofundare a Metodei ESPERE®, pentru a o putea folosi in scopul dezvoltarii personale si profesionale, poti sa te inscrii in Programul de Formare pentru Formatori si Practicieni in Metoda de comunicare ESPERE®.

ORGANIZATORI:

Centrul ADRES (Franta), Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER (Romania), cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé, creatorul metodei ESPERE®.

CU CINE?

Aleth NAQUET Este specialist si formator in Comunicare Relationala prin Metoda ESPERE®. De-a lungul a peste 17 ani a format si initiat mai multe grupuri de specialisti si a sustinut numeroase conferinte si workshopuri pe teme de comunicare relationala. A fost formata in Metoda ESPERE® de catre Jacques Salomé, autorul metodei. Aleth Naquet este membru fondator al Institutului ESPERE International, al carui presedinte a fost pana in 2009. Din 2009, este presedinta Comisiei de Supervizare a Institutului, garantul metodei.

CAT COSTA? CUM SE FACE PLATA? CE ESTE INCLUS?

Pret: 190 euro achitati in lei la cursul BNR din ziua efectuarii platii

Plata se poate realiza fie cash la sediul AmaneSer, fie prin virament bancar in contul RO94BACX 0000 0006 0560 6000, deschis la Unicredit Tiriac Bank, pentru SC Amaneser Training SRL.

Taxa workshopului include: participarea la program, suportul de curs, atestat de participare recunoscut international, traducere (romana – franceza, franceza – romana) pe durata programului si 2 pauze de cafea.

CE ATESTARE VEI PRIMI?

Participand la workshop, vei primi atestare internationala, eliberata de Centrul ADRES – institutia din Franta abilitata de Institutul ESPERE sa deruleze in Romania programele de formare de Traineri si Consultanti in Metoda ESPERE® in colaborare cu Centrul AMANESER – organizatorul din Romania.

UNDE SE FAC INSCRIERILE?

Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer

www.amaneser.ro

e-mail: amaneser@amaneser.ro

www.facebook.com/AlethNaquetInRomania

Tel: 021/327.54.45 / 0723.396.368


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s