De ce ne ingrasam?

Fiecare dintre noi a incercat macar o data in viata sa slabeasca. Kilogramele au revenit? De ce? Cum sa facem sa ne mentinem? E bine sa fim atenti si sa ne ferim de alimentele puternic industrializate, care contin zahar, coloranti si alimentele bogate in carbohidrati, cum ar fi fructele. Asta nu inseamna sa nu mancam fructe, ci sa mancam cu moderatie si sa tinem seama care sunt fructele cu un continut mai mare sau mic de zaharuri. Pe langa acestea, cerealele reprezinta o alta categorie de alimente care favorizeaza cresterea in greutate.

E foarte important cat mancam, nu ce mancam. O metoda nou aparuta este liposuctia alimentara, care duce la topirea rezervelor de grasime. Despre liposuctia alimentara si cauzele ingrasarii ne spune mai multe nutritionistul Dejan Perinacz, la Traieste Sanatos cu Simona.

 

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s