De 1 iunie, hai la Maratonul de Miscare in Familie Secom®!

De 1 iunie, hai la Maratonul de Miscare in Familie Secom®!

Sarbatorim copilaria cu sport si multa veselie in familie, la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala, alaturi de Secom®!

De 1 iunie, Secom® invita copiii, parintii si bunicii in Parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti sa se bucure de energia copilariei, printr-un maraton de miscare si distractie. Este o initiativa prin care echipa Secom® urmareste sa inspire si sa promoveze placerea de a face sport in familie.

Radu Restivan, promotor al unui stil de viata care include miscarea in programul zilnic si fondatorul 321sport, a pregatit un program de cinci ore de activitati sportive (intre orele 11:00-16:00), in care toti membrii familiei vor fi implicati de la mic la mare.

Antrenamentele vor incepe la ore fixe si vor cuprinde exercitii accesibile tuturor, indiferent de varsta. Majoritatea exercitiilor vor necesita doi participanti pentru a putea fi efectuate, acest lucru sporind si interactivitatea. Astfel, cei prezenti se vor bucura de sport in aer liber alaturi de familie si prieteni, transformand astfel ziua de 1 iunie intr-una memorabila.

Fiecare ora va cuprinde o etapa de incalzire si inviorare, antrenamentul propriu-zis care va fi compus in mare parte din jocuri sportive si o etapa de relaxare. Participantii vor sari, vor avea probe de stafeta, exercitii cu greutatea corpului, iar la final fiecare va pleca acasa cu cateva idei de activitati sportive pe care le pot face oricand si oriunde cu cei mici. Toata experienta de la Maratonul de Miscare in Familie Secom® are rolul de a aduce familiile impreuna pentru a petrece timp de calitate.

De 1 iunie, hai la Maratonul de Miscare in Familie Secom®!
De 1 iunie, hai la Maratonul de Miscare in Familie Secom®!

Copiii vor fi intampinati cu o multime de surprize speciale, vor putea participa la o tombola cu premii si se vor putea distra impreuna cu Zeko, mascota Secom® inspirata de quokka, cel mai fericit animalut din lume.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s