De 1 iunie, Gabriel Cotabita zambeste alaturi de copii

De Ziua Copilului, Gabriel Cotabita relanseaza melodia „Cand zambesti”, alături de grupul de copii Miniton, condus de Mirela Rizea.

In anul in care se pregateste sa fie pentru a doua oara bunic, Gabriel Cotabita le dedica tuturor copiilor si parintilor o varianta emotionanta a cantecului „Cand zambesti”. Piesa este compusa de Cornel Ilie (solistul trupei Vunk, si el devenit de cateva luni tatic) si aduce a cantec de leagan.

„Cand am auzit noua varianta a piesei mele”, a declarat muzicianul, „mi-au dat lacrimile. Imi place nespus de mult. Nu m-as fi gandit ca poate suna asa…”

Fetele din Miniton (cu varste intre 4 si 10 ani) au fost si ele extrem de emotionate de intalnirea cu Gabriel Cotabita, dar si-au asumat rolul foarte serios, ascultand toate indicatiile artistului la inregistrari.

„A fost mai simplu si mai frumos decat m-as fi putut astepta” a mentionat Gabriel Cotabita. „Am simtit mereu aceasta piesa ca pe un cantec de leagan – declaratie de dragoste suprema fata de copii, iar interpretarea fetelor de la Miniton a fost cireasa pe tort. M-au flatat admiratia si atentia cu care m-au inconjurat si, fara falsa modestie, cred ca a iesit o treaba buna. Iar acum chiar stiu ca versurile melodiei sunt perfect adevarate! Daca ceri ceva ingerasilor din toata fiinsa ta, se indeplineste! Acesta este cadoul meu pentru 1 iunie – lasati copiii sa-si aminteasca de ingerii lor pazitori!”

Este prima colaborare a lui Gabriel Cotabita cu un grup vocal de copii.

CAND ZAMBESTI
muzica si text Cornel Ilie

Spune tot ce vrei
Ingerilor mei
Spune ce nu ai dar iti doresti
O lume intreaga asteapta sa zambesti

Tot ce ai visat
Dar nu s-a intamplat
Dimineata vin sa implinesc
Toate visele care-ti lipsesc

Cand esti aici
Soare pe cer imi ridici
Si cand razi
La spate norii mi-i ascunzi
Reusesti sa faci minuni
Cu un gest
Cand zambesti….

Noua varianta a piesei „Cand zambesti” va fi prezentata pe scena celui mai mare eveniment pentru parinti si copii, organizat de Itsy Bitsy FM de 1 iunie, in Parcul Alexandru Ioan Cuza. Momentul va fi sustinut de Aqua Carpatica. Gabriel Cotabita si Grupul Miniton condus de Mirela Rizea s-au alaturat de altfel campaniei initiate de Itsy Bitsy FM pentru declararea zilei de 1 Iunie ca Zi Libera, pe care parintii sa o dedice exclusiv Bucuriei in familie!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s