Daruieste zambete, doneaza jucarii 2014

Teatrul Tandarica recruteaza din nou asistenti pentru Mos Craciun, in a doua editie a campaniei „Daruieste zambete, doneaza jucarii”.

Teatrul Tandarica lanseaza spectatorilor sai invitatia de a deveni asistentii lui Mos Craciun, pentru a aduce cat mai multe zambete copiilor internati la Spitalul Marie Curie din Bucuresti.

Astfel, pana pe 21 decembrie, copiii si parintii sunt asteptati cu jucarii la urna special amplasata in sediul Lahovari, al Teatrului Tandarica. Toate jucariile stranse in acest interval vor fi apoi sortate si ambalate, pentru a putea fi trimise alaturi de urarile donatorilor.

doneaza jucariiDe asemenea, actorii teatrului joaca in fiecare an piese numai si numai pentru micii pacienti ai unor spitale precum Institutul Oncologic Bucureşti, Spitalul Grigore Alexandrescu sau Spitalul Marie Curie.

Cele mai recente reprezentatii au avut loc in cadrul proaspat incheiatului Festival International al Teatrului de Animatie, cand aproape 70 de copii internati in aceste spitale s-au intalnit live cu personajele si actorii din Motanul incaltat si Capra cu trei iezi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s