Daniel Osmanovici: Sunt un tata bun pentru ca am grija de copiii mei non-stop

Daniel Osmanovici: Sunt un tata bun pentru ca am grija de copiii mei non-stop

Daca ar fi sa ma intrebe cineva cine sunt, ar fi cam in felul urmator: sunt tata de doi copii, sot, blogger, vlogger, maratonist, biciclist, detinator de record mondial si, cand mai am timp, prezentator TV”, a fost unul dintre primele lucruri pe care ni le-a spus Daniel Osmanovici, invitat la Itsy Bitsy FM, in emisiunea Tati in dialog. Cu el, am discutat despre toate momentele frumoase, dar si dificile, din viata de parinte, in general, si din rolul de tata, in special. Daca ai ratat interviul, asculta podcastul aici.

Cand intra Daniel Osmanovici intr-o camera, e greu sa nu zambesti, oricat de suparat ai fi. Aduce cu sine un munte de energie pozitiva si te insenineaza pe loc.

Astfel ca, la Tati in dialog, am avut parte de o discutie foarte vivace, un schimb de experiente intre tati bloggeri, implicati activ in viata familiei. Alaturi de gazda emisiunii, Alex Zamfir, Daniel ne-a vorbit despre cei doi copii ai sai, Teea si Radu, despre ce inseamna sa petreci timp de calitate in familie si despre fricile care il trec pe orice parinte.

Sunt tata incepator pentru ca fiica mea sau fiul meu fac in fiecare zi ceva nou.

Printre modurile in care Daniel Osmanovici duce rolul de tata la alt nivel, am aflat cum si-a luat fetita cu el la concursuri de alergare, in carucior, si ce si-ar dori sa faca impreuna cu ai sai copii, cand vor creste:

„Mi-ar placea foarte tare sa fac o echipa de triathlon cu ai mei: unul sa bicicleasca, unul sa inoate, iar eu vreau sa raman la alergat.

Te invitam sa asculti toate povestile sale din viata de parinte, in podcastul de mai jos.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s