Dacian Dan: Tot timpul sa fii copil in sufletul tau

Dacian Dan: Tot timpul sa fii copil in sufletul tau

In emisiunea Tati in dialog am stat de vorba cu Dacian Dan, tatic si antrenor de baschet, care ne-a povestit despre cum impaca relatia cu fiicele sale de acasa cu timpul petrecut cu micii baschetbalisti de la clubul sau. Despre sport si parenting poti afla mai multe din podcastul de aici.

„Cred ca niciodata nu ar trebui sa ajungi la o maturitate. Tot timpul trebuie sa fii un copil in sufletul tau. Eu cred ca sunt un copil si de-aia rezonez atat de bine cu copiii”, ne-a spus din start Dacian.

Intrebat fiind daca fetele sale, Maria si Antonia, au fost vreodata geloase pe timpul pe care el il petrece alaturi de copiii de la club, baschetbalistul ne-a povestit ca ele il sustin tot timpul in timpul meciurilor, dar ca si-ar dori sa poata petrece mai mult timp de calitate in familie.

Cat despre cei pe care ii antreneaza si, in general, sportul in viata copiilor, Dacian Dan ne spune ca, de-a lungul celor 13 ani de cand are clubul de baschet, a observat schimbari in atitudinea copiilor fata de sport. „Sunt generatii putin diferite. Inainte, veneau cu placere, acum vin adusi de parinti ca sa faca miscare. Dar sunt inca unii care isi doresc sa faca performanta.”

Mai multe despre copiii sportivi, dar si despre viata de tatic poti afla acum, la Tati in dialog.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s