Da mai departe!

Cat dureaza o fapta buna? Poate dura o vesnicie, daca stii sa dai mai departe. Hai si tu in acest joc! Regulile ti le spune Andreea Marin, la Pretuieste Viata.

Intr-o alta scrisoare primita de la un om sufletist, Andreea Marin descopera o idee simpla, dar profunda: ce-ar fi daca, pentru a ne reaminti de bucuria unei fapte bune, am transforma orice problema intr-un joc?

Ioana Cilniceanu scrie: Sa facem un joc si sa ne jucăm ca oamenii mari si sa ii ajutam pe cei din jurul nostru. Sa ne implicam fiecare in rezolvarea problemelor din comunitatile noastre.”

Ideea ei este realizabila. Pentru ca, de fiecare data cand faci o fapta buna, oferi un exemplu. Este ca si cand i-ai spune celuilalt „Hai si tu in jocul meu! Da mai departe!”

Iar prima fapta buna pe care o poti face, cea care ti se va intoarce inzecit si care va asigura continuitatea jocului, este sa petreci timp de calitate cu copilul tau. Asculta aceasta editie din Pretuieste Viata cu Andreea Marin si descopera cat de simplu este acest joc.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s