Cuvinte diferite, aceleasi simtaminte

Gala Culturala Romano-Turca revine pentru o noua editie, in Bucuresti si Constanta. Lumina Institutii de Invatamant isi doreste sa realizeze un eveniment in care sa fie puse in valoare inca o data frumusetile celor doua tari.

Sub sloganul „Cuvinte diferite, aceleasi simtaminte”, Gala aduce pe scena un spectacol de muzica, dans si poezii ce au rolul de a aminti de respectul fata de culturi diferite, acceptarea diversitatii si colaborarea pe diverse planuri: cultural, stiintific, de afaceri si educational.

Desi dureaza doar o seara, evenimentul are in spate un an de munca intensa, in care vor fi implicati elevi, parinti, profesori, dar si lumea oamenilor de afaceri.

Din anul 2008, Lumina lnstitutii de Invatamant a organizat in fiecare an un spectacol cultural romano-turc, care a adus impreuna talente din cele doua tari.

In Bucuresti, evenimentul are loc pe 12 martie, la Sala Palatului.De la ora 18.00, participanții vor putea admira o expozitie de arta si traditii ale Romaniei si Turciei, iar de la ora 20.00 va fi deschisa oficial editia Galei din acest an. Iar pe 14 martie, Gala se va desfasura la Casa de Cultura din Constanta, de la ora 19.00.

Mai multe informatii despre spectacol se gasesc pe site-ul Gala Culturala Romano-Turca.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s