Relatii sanatoase copil-adult

Coordonator atelier – Cati Calin, psiholog si trainer Amaneser Copilul tau are multe intrebari si are nevoie de raspunsuri si explicatii, dar probabil ca cel mai mult isi doreste sa se faca ascultat si inteles. De aceea noi il vom invata cum sa comunice cu adultii din viata sa.  Cati Calin si invitata sa, Raluca … Continuă lectura „Relatii sanatoase copil-adult”

Autocontrol – stop si ma gandesc

Coordonator atelier – Marilena Ionescu, psiholog, psihoterapeut si mama „Echilibrul emotional inseamna sa iti pastrezi stapanirea de sine in conditii de stres si sa ramai calm si concentrat in momente de criza.” (Stanley Greenspan) Incepand cu o anumita varsta copiii incep sa simta presiunea lumii exterioare si nu stiu cum sa se comporte sau sa-i … Continuă lectura „Autocontrol – stop si ma gandesc”

Angajament si empatie

Coordonator atelier – Marilena Ionescu, psiholog, psihoterapeut si mama „Abilitatea de a se angaja intr-o relatie cu o alta persoana este aptitudinea de baza pentru dezvoltarea unui copil grozav. De aici se dezvolta capacitatea lui de a forma relatii de incredere. Prin relatiile in care se angajeaza, copilul invata sa isi construiasca nu doar un … Continuă lectura „Angajament si empatie”