Cursele Copiilor la Maratonul Bucuresti Raiffeisen Bank

Itsy Bitsy sustine practicarea sportului la cea de a noua editie a Maratonului Bucuresti Raiffeisen Bank. Fii un model pentru copilul tau!

In 8-9 octombrie, alergatorii sunt asteptati la cea de-a noua editie a Maratonului Bucuresti Raiffeisen Bank, eveniment marca Bucharest Running Club, organizatorul celor mai mari de evenimente de alergare stradala din Romania, la care participa anual peste 35.000 de alergatori din peste 60 de tari.

Sambata, 8 octombrie la Cursele Copiilor, vor alerga copii cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, care vor lua startul grupati pe categorii de varsta si sex, din jumatate in jumatate de ora, incepand cu orele 10:30.

La ora 13:15, parintii cu copii intre 6 luni si 4 ani alearga impingand carucioarele copiilor la cea mai simpatica cursa de alergare in familie, Jogging in scutece.  Duminica 9 octombrie, in funcție de gradul de antrenament, alergatorii pot opta pentru – Maraton, Semimaraton, Stafeta  (echipe de cate 4 alergatori), o tura a Casei Poporului la Cursa Adolescentilor sau la Cursa Populara (3,6 km).

Pentru ca Maratonului Bucuresti Raiffeisen Bank  este mai mult decat o competitie de alergare – este o sarbatoare a orasului Bucuresti, daca nu alergati, va asteptam pe traseu sa ii incurajati pe alergatori si sa urmariti artistii care dau reprezentatii pe traseu.

Va invitam sa urmariti si transmisia live a evenimentului pe http://bucharest-marathon.com/

Detalii despre inscrieri si despre ridicarea kiturilor de participare pe http://bucharest-marathon.com/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s