Cum treci peste clipe de impas?

Cand de afli in cumpana, in clipe de impas, cand nu stii pe unde sa mai mergi, sfatul Andreei Marin este…

… Sa te intorci la radacini. Sa iti amintesti cum a inceput povestea vietii tale si care au fost momentele care te-au ajutat sa devii cine esti. Sa iti repeti valorile dupa care te-ai ghidat atata timp si care te-au ajutat sa ajungi asa departe.

Priveste in urma fara teama si cu dorinta de a intelege. Oricat ar fi de dureros, un astfel de moment a venit cu o pilda demna de invatat in viata ta”, ne sfatuieste Andreea Marin, in aceasta editie a emisiunii Pretuieste Viata.

Si, pentru a ne oferi un exemplu, realizatoarea ne propune sa pasim alaturi de ea in trecutul sau, spre vremea cand era doar “de-o schioapa”, isteata si cu ochii mari, energica si foarte curioasa. Acea perioada a fost pentru Andreea Marin un moment de cumpana, in care a invatat lectii de viata importante, ce aveau sa o ghideze o viata intreaga.

Descopera aici momentul de care vorbim:

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s