Cum sunt legate minciunile copiilor de parinti?

Este greu de acceptat, dar parintii sunt, in mare parte raspunzatori de minciunile copiilor. Afla de ce mint cei mici, in noul atelier The Adviser.

Minciuna are picioare scurte. La fel si rabdarea parintilor la un astfel de comportament. Dar, atunci cand copii mint, cel mai bine este sa cautam mai intai cauza.

Minciunile copiilor apar in ambele extreme ale educatiei parentale :

  • Daca esti un parinte foarte permisiv, copiii mint.
  • Daca esti un parinte foarte rigid si strict, copiii mint.

Multora dintre ei pare sa nu le pese daca modifica uneori adevarul, mai ales daca asta le aduce mai multa atentie sau ii apara, le da privilegii sau recompense.

Ai vrea sa stii ca ceea ce faci este cu adevarat eficient in relatia cu micutul tau?

Pe 21 octombrie, esti asteptat(a) la un nou atelier, alaturi de trainerul Antonia Noel, unde poti invata cum sa ai un copil autodisciplinat, responsabil, iubitor, cooperant si capabil sa faca alegeri constient.

10480954_350695165055497_3785988594561195990_n(1)Atelierele de comunicare sunt dedicate tuturor parintilor, viitorilor parinti, dar si bunicilor, bonelor si cadrelor didactice din scoli si gradinite.

Toate evenimentele se desfasoara in Bucuresti, in zona Universitate, in sala CFPSI 10 Plus, str. Academiei nr. 7, Etaj 1.

Pentru inscriere, trimite un e-mail la adresa office@theadviser.ro sau la nr. de tel. 021.780.52.85.

Daca vrei sa afli mai multe, intra pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului (The Adviser Ateliere pentru parinti cu Antonia Noel) sau pagina de web a organizatorului (www.theadviser.ro) si rezerva-ti locul acum pentru a participa la unul sau mai multe ateliere Antonia Noel si poti beneficia de o oferta special construita pentru tine.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s