Cum sa revii la munca dupa o pauza

Daca ti-e teama sa revii la munca dupa o pauza mai lunga, iti recomand sa te uiti la aceasta conferinta TED, pentru a prinde mai multa incredere.

Acest video este indicat mai ales proaspetelor mamici care se intorc din concediul de maternitate sau care au renuntat la vechiul loc de munca odata ce au ramas insarcinate. De asemenea, este si pentru oricine se gandeste ca este momentul sa faca o schimbare in careiera sa.

„Cand oamenii se intorc la munca dupa o pauza – eu numesc asta relansare”, spune CEO Carol Fishman Cohen. Insa ea este una dintre putinii angajatori care privesc astfel lucrurile.

Multe firme privesc cu retinere CV-urile in care exista un decalaj mare de timp de la ultimul job si pana in prezent. Este firesc. Daca potentialul angajat nu mai este la curent cu ultimele tehnologii? Oare ma pot baza pe el pe termen lung? Oare mai poate invata?

Iata exemple concrete, din vietile unor oameni care au reusit sa treaca de aceste intrebari si s-au relansat in cariera dupa o pauza lunga.

[ted id=2469 lang=ro]


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s