Cum pregatim mancarea bebelusului?

„Pentru copii pregatim mancarea cu multa dragoste, se intelege. Iar asta presupune sa acorzi mare atentie modului in care pregatesti mancarea, de la alegerea ingredientelor si a vaselor in care gatesti pana la modalitatea de preparare. Sa incepem cu ingredientele.. de unde le iei? Ideal ar fi sa ai o sursa sigura – rude sau cunostinte la tara care cultiva ecologic.

Eu le sunt recunoscatoare parintilor pentru ca imi trimit periodic fructe, legume, oua si carne de curte, dar cu toate astea cumpar linistita si din piata si din supermarket, si nu de la raionul bio. E adevarat ca acord multa atentie modului in care pregatesc fructele si legumele, spalandu-le temeinic inainte de a i le servi sau prepara fetitei mele. Iar carnea are regim si mai special, adica o spal si mai bine si am grija sa nu intre in contact cu celelalte alimente.

La fel de temeinic imi spal si mainile inainte sa ma apuc de gatit si de cateva ori in timp ce gatesc, iar de vasele in care prepar mancarea nici nu mai zic. Le spal si le clatesc pana stralucesc.”

Georgiana, mama de pici


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s