Cum ne influentam organismul

Corpul omenesc inca reprezinta o minune atat pentru noi, cat si pentru oamenii de stiinta. Descoperiri noi au loc zi de zi. Documentarul de mai jos sparge barierele conventionalului si prezinta o noua perceptie asupra mecanismelor din interiorul nostru.

Te-ai gandit ca poate nu esti controlat de genele pe care le-ai mostenit? Ca, poate, esti predispus la o anumita boala doar daca alegi sa crezi in ea?

Filmul lui Bruce Lipton, doctor in biologia dezvoltarii, ne prezinta o alternativa in gandire. Suntem conditionati de mintea noastra, de credintele si prejudecatile pe care le primim de mici din mediul inconjurator.

in mare parte, nu venim pe lume cu „defecte de fabricatie”, vietile noastre nu sunt predeterminate. Totul depinde de noi si alegerile pe care le facem, constinent sau inconstient.

Documentarul „Noua Biologie – Unde Mintea si Materia Se intalnesc” ne propune o noua intelegere, cu totul diferita de ceea ce am fost determinati sa credem.

Biologii celulari sustin ca mediul inconjurator, universul exterior, psihologia noastra launtrica si perceptia noastra asupra mediului inconjurator controleaza in mod direct genele noastre. Acest documentar ne va dezvalui foarte clar mecanismele celulare, ce au loc la baza corpului nostru, cu ajutorul carora constienta mediului realizeaza reglari genetice si ghideaza evolutia organismului.

Il poti viziona si aici .

Il poti viziona si aici .

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s