Cum ingrijim dintii in timpul sarcinii?

Femeia insarcinata e indicat sa fi mers la medicul stomatolog inainte de perioada sarcinii. E bine sa ceara sfatul unui specialist in alegerea pastei de dinti si a periutei, pentru ca pot avea de suferit din cauza lor. Din cauza schimbarilor hormonale, in timpul sarcinii apare apare gingivita de sarcina, motiv pentru care este foarte important sa tinem cont de igiena.

Viitoarea mama trebuie sa aiba grija si la alimentatie in timpul sarcinii si sa consume alimente bogate in calciu. In afara asta e indicat sa nu faca radiografii si sa ia suplimente alimentare din surse naturale.

Marinela Banica, medic specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala, ne povesteste mai multe despre acest subiect la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s