Cum decurge prima tunsoare pentru bebelusi

Cum decurge prima tunsoare pentru bebelusi

Prima tunsoare pentru bebelusi se poate lasa cu „lupte” grele intre tine si prichindelul tau. La Parinti de Pici, iti spunem cum sa transformi aceasta activitate intr-una distractiva pentru copil si linistita pentru tine.

Chiar daca unii bebelusi se nasc fara prea mult par, tot ajung toti, mai devreme sau mai tarziu, sa aiba nevoie de o tunsoare. De obicei, prima tunsoare pentru bebelusi se face dupa varsta de un anisor, dar sunt cazuri in care se intampla si mai devreme.

Dilema multor parinti este ca nu stiu cum sa ii faca pe cei mici sa stea locului. Fiind o experienta noua, prichindeii s-ar putea sa fie speriati sau sa refuze. Altii s-ar putea ca, pur si simplu, sa nu aiba chef.

Din fericire, copilul meu sta destul de linistit la tuns, dar am auzit de parinti care intampina mari probleme atunci cand vor sa ii tunda pe piticii lor”, explica Georgiana, mama de pici. Pentru a-i ajuta pe parintii care se confrunta cu astfel de episoade cand vine vorba de prima tunsoare pentru bebelusi, Georgiana a strans o serie de sfaturi pe care ni le prezinta acum, la Parinti de Pici.

Prima tunsoare pentru bebelusi poate decurge fara probleme

Pentru a evita momente de plans, tipat sau refuz, incearca urmatoarele sfaturi:

Dupa ce incerci sfaturile noastre, povesteste-ne in comentarii cum a decurs prima tunsoare pentru bebelusi.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s