Cum alegem medicul pediatru?

„Alegerea medicului pediatru – un aspect destul de important, tinand cont mai ales de faptul ca in primul an al copilului, vei face vizite lunare in cabinetul sau. Eu, una, am tinut cont de recomandarea aceasta si am plimbat-o luna de luna pe cea mica la medicul pediatru. De fiecare data, acesta ii evalua starea de sanatate, o masura, o cantarea si imi facea diverse recomandari legate  in special de alimentatie.

Ideal ar fi sa alegi un pediatru bine pregatit profesional si cu o reputatie buna atat printre colegii sai, cat si printre parinti. Pana la urma, majoritatea alegem medicii bazandu-ne pe recomandarile rudelor si ale prietenilor. Asa am aflat si eu de pediatrul fetitei mele, un medic bun, cu care pot comunica bine si care este foarte atent si bland. Ca dovada, cea mica e mereu vesela cand se intalnesc. In plus, imi raspunde de fiecare data la intrebarile cu care vin pregatita de acasa, ca o mama constiincioasa.

Mie, uneia, mie se pare destul de important sa gasesti un pediatru care sa-ti raspunda cu rabdare la duiumul de intrebari care iti rasar in minte odata devenit parinte. De asemenea, ar fi minunat daca poate face consultatii la urgenta si eventual, sa vina acasa atunci cand cel mic e bolnavior. Eu mi-as fi dorit foarte mult un astfel de medic, dar, din pacate, nu am gasit.”

Georgiana, mama de pici


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s