Crosul HOSPICE: Alearga TU pentru EI!

HOSPICE Casa Sperantei organizeaza cea de-a opta editie a Crosului Alearga TU pentru EI! Competitia reprezinta o modalitate de sustinere pentru cei angajati intr-o cursa mult mai dificila si, de multe ori, nedreapta, cursa cu o boala incurabila.

Crosul se va desfasura sambata, pe 9 iulie 2016, pe Aleea de sub Tampa (Aleea Tiberiu Bradisteanu), din Brasov. Poti participa la una din cele patru lungimi de traseu:

  • Cursa Martinel (taxa de participare: 25 lei) – 600 m – pentru copii cu varste pana in 7 ani;
  • Cursa Aerotec (taxa de participare: 25 lei) – 2 km – pentru copii cu varste intre 7 si 15 ani;
  • Cursa populara (taxa de participare: 40 lei) – 4 km – pentru cei cu varste peste 15 ani;
  • Cursa Miele (taxa de participare: 50 lei) – 10 km – pentru cei cu varste peste 18 ani;

Cei care doresc sa se inscrie in competitie o pot face online, pe site-ul HOSPICE, pana la 6 iulie, ora 23:00. Cei care se inscriu achitand taxa de participare pana la data de 26 iunie, beneficiaza de o reducere de 5 lei.

Companiile au posibilitatea de a inscrie echipe in competitie, iar membrii acestora pot purta echipament reprezentativ pentru firma care face inscrierea. Familiile (cu cel putin 2 adulti) care iau parte la cros beneficiaza de gratuitate pentru unul dintre copii.

Inscrieri in competitie vor avea loc si in ziua concursului, intre orele 8.00 – 8.45, pe Aleea de sub Tampa, insa pentru alergatorii care se inscriu la fata locului, organizatorii vor distribui kituri de participare doar in limita stocului disponibil. Toate informatiile referitoare la inscrieri sunt disponibile pe site-ul fundatiei sau la numarul de telefon 0728.130.076.

Competitia pune la bataie premii valoroase pentru alergatorii care incheie cursele pe primele trei locuri, dar si premii surpriza pentru concurenti si spectatori, la o tombola la care pretul biletului este 5 lei.

Toti participantii vor primi un voucher pentru un serviciu medical gratuit. In mod special, in acest an, copiii au tratament preferential. Toti alergatorii cu varste pana la 15 ani vor primi in kitul de participare un joc educativ.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s