Creativii romani se aduna la…

Creative Est – primul festival dedicat industriilor creative romanesti! Timp de o saptamana, intre 12 si 18 octombrie, 9 spatii din Bucuresti au gazduit ateliere, seminarii, expozitii, petreceri si idei ale antreprenorilor creativi romani.

In aceste 7 zile, s-au adunat la un loc designeri, muzicieni, artisti, bucatari si multi alti creatori! Aceasta prima editie Creative Est, organizata in parteneriat cu Banca Transilvania, este destinata tinerilor antreprenori – este o platforma in care se pot cunoaste intre ei, pot invata lucruri noi si pot arata publicului talentele lor.

Locurile in care poti gasi activitati la Creative Est sunt:

  • Bibilioteca Nationala a Romaniei
  • Arcub, Hanul Gabroveni, Sala Arcelor
  • Hala Industria Bumbacului
  • Mansarda fabricii Flaros

In acest weekend, in complexul de la Industria Bumbacului va fi deschis cel mai mare market de produse realizate de creatori romani. Aici vei gasi si un food market cu bucatarii urbane si produse gastronomice locale si vei avea parte de o multime de activitati creative! Intrarea este libera.

Duminica, pe 18 octombrie, familiile sunt in prim-plan la Creative Est, prin produse de la market si activitati dedicate copiilor si parintilor! Pe cei mici si mari ii vor intampina: Mini Zucchini, Creative Arts, Mamici cu Lipici, Centrul Igloo, Pravalia cu Papusi, Eematico, Work at home moms si alte branduri dedicate familiilor.

Gasesti tot programul festivalului pe site-ul Creative Est!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s