Craiasa Zapezii – in cinematografe, din 13 noiembrie!

Odata cu recenta revenire in peisajul muzical romanesc, cu cele doua single-uri „Suna-ma” și recentul „Privilege”, la care urmeaza sa lanseze și videoclip, cantareata Claudia Pavel aka Cream mai face un pas si catre actorie dubland pentru prima data un personaj de desene animate. Din 13 noiembrie pe marile ecrane, Claudia va fi cea mai simpatica negustoreasa in animatia „Craiasa Zapezii”.

Interpretarea unui personaj animat este un vis devenit realitate, dupa cum recunoaste chiar ea: „Marturisesc ca intotdeauna mi-am dorit sa dublez personaje de desene animate, pentru ca sunt o mare iubitoare a acestui gen. Este grozav cand stii ca poti fi o mica parte din universul unui copil. Este incredibil! intotdeauna mi-au placut povestile, basmele si imi place sa visez, sa traiesc intr-o lume a fanteziei macar pentru o ora cat dureaza desenele animate.”

Personajul Claudiei Pavel, negustoreasa, este o doamna cocheta si fermecatoare, care il ajuta pe Kai ori de cate ori are ocazia si isi mentine mereu magazinul foarte bine aprovizionat. Il simte ca pe propriul nepot si e deosebit de incantata de toate desenele pe care baietelul le realizeaza si i le daruieste.

Insa Kai se afla in pericol, deoarece Craiasa Zapezii va face orice pentru a-si pastra imparatia si a distruge toti artistii care nu sunt de acord cu viziunea ei. Este condusa de dorinta de a construi o noua lume, in care puritatea albului sa inlocuiasca emotiile si gerul polar sa inghete sufletele oamenilor, iar baiatul pare a fi ultima amenintare asupra regatului ei.

Sora lui, Gerda, este singura lui familie si acesteia ii revine misiunea de a-si salva fratele si de a o invinge pe razbunatoarea Craiasa. De-a lungul drumului, Gerda se va confrunta cu multe obstacole, dar va cunoaste si noi prieteni de nadejde.

Alaturi de Claudia Pavel, dublajul animatiei in limba romana este asigurat de nume celebre ca Elena Gheorghe, Simona Patruleasa, Dan Cruceru, dar si multe alte voci talentate.

Din 13 noiembrie, Freeman Entertainment aduce pe marile ecrane animatia „Craiasa Zapezii”, o aventura fermecatoare, plina de personaje colorate, peisaje feerice si multa zapada.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s