Craiasa Zapezii 3: Foc si Gheata

Daca vrei sa inchei vacanta de iarna la cinema, iti recomandam „Craiasa Zapezii 3: Foc si Gheata”, care are astazi premiera pe marile ecrane.

Copiii vor fi cu siguranta incantati sa ii revada pe Gerda si Kai, dar si pe Craiasa Zapezii si pe trolul Orm in cea de-a treia parte a seriei de animatie inspirate de cunoscutul basm al lui Hans Christian Andersen.

De data aceasta, Gerda vrea sa descopere adevarul din spatele legendei care terorizeaza tinutul trolilor. Alaturi de noul ei prieten, Rollan, Gerda porneste intr-o aventura spectaculoasa. Cei doi sunt loviti, insa, din greseala, de vraja focului si a ghetii, care il face pe Rollan sa poata produce foc din degete, iar pe Gerda sa poata ingheta orice. Noile puteri ii distreaza si salveaza din multe situatii, dar ii aduc si in situatii periculoase, atunci cand puterile le scapa de sub control.

Povestea filmului „Craiasa Zapazii 3: Foc si Gheata” e plina de actiune si umor, dar are si cateva lectii pe care cei mici le vor invata urmarind aventurile personajelor la cinema.

Animatia poate fi vazuta in 3D in varianta dublata in limba romana, printre artistii care si-au imprumutat vocea personajelor animate numarandu-se Elena Gheorghe (Gerda), Vlad Bucur (Rollan) si Kamara (trolul Orm).

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s