Copilul tau pe coperta revistei baby

A inceput cea de-a doua editie a concursului „Copilul tau pe coperta baby”, pentru numarul din februarie! Inscrie-ti micutul pe pagina de Facebook a revistei si anunta-i pe cei dragi sa il voteze.

Copiii inscrisi trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 3 si 5 ani. Completeaza formularul de inscriere si alege o poza cat mai frumoasa cu micutul tau, pe care sa o trimiti. Dupa ce ai completat toate datele, trimite un SMS cu textul baby la 1355. Vei primi un cod prin SMS, pe care il introduci pentru a valida contul.

Costul pentru inscriere, cat si pentru vot, este de 0.30 eurocenti. Toti banii adunati in urma voturilor (sms-urilor) vor fi donati unor copii cu probleme grave de sanatate, aflati in programul „Ajuta Copiii”.

Un copil poate participa o singura data pe perioada de desfasurare a concursului. Inscrierea micutului reprezinta si primul vot.

Pe langa aparitia pe coperta pentru copilul cel mai votat, ocupantii primelor 3 locuri vor primi cate un premiu. De asemenea, multe alte premii pot fi castigate in perioada votarii.

Concursul se desfasoara pana pe 27 decembrie. Pentru mai multe detalii si pentru a accesa formularul de inscriere, intra pe pagina de Facebook a revistei baby.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s