Copilaria de altadata

Copilaria generatiei de astazi arata foarte diferit fata de vremurile in care noi, parintii, am crescut. Despre o copilarie din alte timpuri vorbim acum, la Pretuieste Viata cu Andreea Marin.

Copiii nostri se bucura, parca, mai putin de plimbarea pe aleile unui parc, chiar daca parcul e mai colorat decat in copilaria noastra, are mai multe leagane si tobogane”, se arata intr-o scrisoare adresate realizatoarei.

Poate ca toata aceasta presiune pe care responsabilitatile vietii de adult o pun pe umerii nostri este cauzata si de schimbarile pe care le vedem la proprii nostri copii.

Ce-i drept, micutii de azi au mai multe avantaje. Orice informatie se afla la un click distanta, asa ca pot invata mult mai multe lucruri. Pe de alta parte, tot la un click distanta se afla si jocurile violente, limbajul neadecvat, videoclipuri socante etc.

Autoarea citatului de mai sus i-a trimis Andreei Marin o scrisoare in care ii spune ce solutie (chiar daca temporara) a gasit ea pentru a le arata puilor ei cum era copilaria de altadata. Descopera aici randurile scrise de mamica si apoi spune-ne cum ai aborda tu aceasta situatie.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s