Copiii romani de pretutindeni au sarbatorit Ziua Limbii Romane printr-o super petrecere online!

Copiii romani de pretutindeni au sarbatorit Ziua Limbii Romane alaturi de SuperEroii Itsy Bitsy si de Profesorul de Joaca Leon Magdan printr-o petrecere online interactiva de patru ore!

Insotiti de ItsyBitsy, SuperZapa, Spinner, Spark si Profesorul de Joaca Leon Magdan, romanasii si romancutele din intreaga lume au (re)descoperit frumusetea limbii romane, a culturii romanesti si a Romaniei prin jocuri, muzica, povesti romanesti si multa joaca.

Evenimentul s-a desfasurat pe 31 august, intre orele 16:00 si 20:00 (ora Romaniei), si a fost transmis in direct pe Facebook Itsy Bitsy.

Itsy si Bitsy au dat startul petrecerii cu jocuri, ghicitori si provocari istete si amuzante, SuperZapa i-a purtat pe copii in lumea de poveste a personajelor romanesti, Spinner a explorat diversitatea culturala si culinara a Romaniei, Spark a organizat o „vanatoare de comori” prin diverse locuri din tara, iar Profesorul de Joaca Leon Magdan i-a incantat pe copii cu Povestile Limbii Romane si cu Jocurile Copilariei.

Alaturi de SuperEroii de la Itsy Bitsy au fost si copii romani din Spania, Italia, Marea Britanie, Germania, Canada si SUA, care au trimis urari si am impartasit din dragostea lor pentru limba romana si pentru Romania.

Urmareste mai jos evenimentul dedicat Zilei Limbii Romane: 

Evenimentul a fost organizat de Itsy Bitsy cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, in parteneriat cu Repatriot si Asociatia Parintilor Isteti.


Continutul acestui site nu reprezinta pozitia oficiala a Secretariatului General al Guvernului – Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s