Copiii invata bunele maniere din animatia „Haios si blanos”, in cinematografele din toata tara

Cu toate ca domnul Link este cel mai haios si blanos personaj din aceasta aventura animata, el este un personaj foarte manierat: scrie cursiv, vorbeste frumos si este atent cu cei din jur. Un exemplu pentru o generatie intreaga, domnul Link poate fi urmarit acum pe marile ecrane din toata tara.

Povestea animatiei debuteaza cu prezentarea lui Sir Lionel, un aventurier curajos si cuceritor care se considera cel mai important cercetator al miturilor si monstrilor. Problema este ca nimeni altcineva nu este de acord.

Pentru a le demonstra tuturor ce abilitati are, planifica o expeditie enigmatica pentru a descoperi veriga lipsa din evolutia omului.

Cam caraghios, surprinzator de inteligent si foarte afectuos, domnul Link, singura lui cale de slavare fiind Lionel. Asadar, cei doi impreuna cu indrazneata Adelina pornesc intr-o calatorie in jurul lumii pentru a gasi rudele indepartate ale lui Link din fabuloasa vale Shangri-La.

Distribuita de Vertical Entertainment, animatia „Haios si Blanos” are premiera pe marile ecrane din tara incepand cu 12 aprilie, in varianta dublata in limba romana.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s