Copiii Coloreaza Viata… si animalele!

Ne-am bucurat extrem de mult sa va vedem in numar atat de mare si atat de zambitori la editia 2015 Copiii Coloreaza Viata! In acest an, alaturi de voi, am dat culoare animalelor!

Pe 1 iunie 2015, de la ora 17:00, parcul Oraselul Copiilor din Bucuresti a gazduit un super spectacol, concursuri si o multime de activitati interactive!

In Zona Foto, chiar langa scena, cei mici si mari au venit sa isi faca fotografii trasnite, pentru a intra in concursul Zambitsy!

Impreuna cu toti parintii si copiii, am cantat, am dansat si am reinventat culorile animalelor. Pentru ca toata lumea se transforma cand Copiii Coloreaza Viata!

Gazdele evenimentului Copiii Coloreaza Viata au fost realizatorii celui mai haios matinal pentru toata familia, Luiza si Mario, de la „Dimineata in familie”!

Itsy, Bitsy si invitatii lor au fost fi acolo sa asigure o super distractie! Ne-am intalnit cu grupurile de cantareti si dansatori Amicii, Contrapunct, Fargolino, Liliput, Miniton, Rogvaiv, All Stars Slobozia, Instinct Dance! De asemenea, pe scena Copiii Coloreaza Viata au urcat si Oana Sarbu si Nicu Alifantis!

Iata cum ne-am distrat in acest an!

Aici poti vedea live feed-ul de pe Facebook, din timpul evenimentului!

Multumim tuturor partenerilor nostri!

Cei mici au nevoie de toata sustinerea pentru a creste mari si puternici. De aceea, Cavit junior® si Bioland Junior® vin in sprijinul parintilor cu suplimente alimentare delicioase, care asigura necesarul zilnic de vitamine si minerale pentru cresterea sanatoasa si dezvoltarea armonioasa a copiilor, astfel incat micutii sa se bucure la maxim de copilarie!

Danonino va fi alaturi de cei mici cu multe surprize si cu gustarea preferata, continand calciu si vitamina D, de care au nevoie pentru a creste sanatosi. Dino ii asteapta pe cei mai cutezatori pitici voinici sa descopere lumea, sa incerce experiente noi si sa infrunte cu vitejie aventurile copilariei!.

Cavit junior cu leut-01 logo bioland jr-01 Danonino_logo_ROM_de introdus in pagina eveniment si NL
4 bcr8 Himalaya_Wellness_Verde 5 Logo_fulgaAvon_Logo 6 logo_fordcursuri pentru copii-final-01 LC Waikikisigla Primarie

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s