CONIL Fest 2016: Festivalul Integrarii da startul verii!

Ne pregatim de o noua editie a evenimentului artistic CONIL Fest – Festivalul Integrarii, in care sunt promovate talentele de orice fel, ale copiilor tipici si ale celor cu dizabilitati.

Timp de doua zile, 21-22 mai 2016, scena Gradinii de Vara a Teatrului „Constantin Tanase” din Parcul Herastrau va gazdui CONIL Fest, eveniment organizat de Asociatia CONIL si Asociatia 3 M.

Festivalul Integrarii va aduce in fata publicului copii si adolescenti – de la 3 la 18 ani – din randul trupelor de dans, al grupurilor si cluburilor artistice, al scolilor sau a gradinitelor din Bucuresti si din tara – Prahova, Brasov, Constanta, Ilfov sau Vrancea.

Publicul va avea parte de momente artistice deosebite de interpretare vocala sau instrumentala, balet, scenete de teatru, dansuri moderne sau populare, reprezentatii sportive si de arte martiale si multe surprize de la invitati speciali, artisti cunoscuti, prieteni ai festivalului.

In spiritul incurajarii talentelor, intre participanti se vor numara si elevi ai scolilor speciale (deficienti de vedere sau de auz si ai Scolii Primare CONIL – prima scoala din Bucuresti pentru copii cu CES), care vor sa arate ca, dincolo de orice dizabilitate, de eticheta Sindromului Down, a autismului sau altor deficiente, exista o abilitate, un talent care trebuie promovat!

Intrarea este libera.

Copiii inca se mai pot inscrie pana pe 18 mai 2016.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s