Conferintele SMARK KnowHow

Pentru a intelege mai bine ce ne indeamna sa cumparam anumite produse, marci, SMARK ne propune trei evenimente pentru cele trei targeturi extrem de importante: femei, barbati si tineri.

Evenimentele SMARK KnowHow se vor desfasura in perioada 29 si 31 octombrie. Alaturi de peste 40 de speakeri, vei avea ocazia sa intelegi ce motiveaza alegerile consumatorului.

Atat cumparatorii, cat si oamenii specializati in domeniu sunt invitati la Marketing for Women 2014 (pe 29 octombrie), Marketing for Men 2014 (pe 30 octombrie) si la Romanian Youth Focus 2014 (pe 31 octombrie).

Pana pe 19 octombrie poti profita si un discount de early bird de 20%.

Marketing for Women – It’s complicated

Femeile sunt implicate la nivel local si global in majoritatea deciziilor de cumparare, chiar si atunci cand produsele sau serviciile au ca utilizatori finali barbatii. E important asadar sa le intelegem intru totul: viata sociala si etapele prin care trece – de la copila, la adolescenta, adulta sau mama, comportamentul de consum, modalitatile de o “cuceri” si nevoile ei.

Marketing for Men – Beyond cliches

Marketing for Men este primul eveniment de business dedicat exclusiv intelegerii caracteristicilor si profilului de consumator al barbatului roman. Renunta la clisee si cunoaste-l in mediul lui, fie ca vorbim de o bere cu baietii, fie a vorbim despre timpul petrecut la un barber shop.

Romanian Youth Focus – Brands & Youngsters

Treci dincolo de titluri si cunoaste-i pe tineri asa cum sunt, vezi cauzele in care vor sa se implice, brandurile care le plac si canalele pe care ii gasesti si invata astfel sa generezi content util si relevant pentru ei. Cum pot fi brandurile relevante pentru cel mai in schimbare si cel mai cinic grup de consumatori?

 

Fie ca vrei sa iti dezvolti strategia de marketing sau pur si simplu esti curios sa vezi cateva secrete din aceasta lume, vino sa inveti despre comportamentul consumatorului de la experti pregatiti sa iti ofere know-how-ul lor.

Informatii complete despre program si despre participarea la conferinta sunt disponibile pe site-ul oficial. Pentru toti cei care se inscriu pana la data de 19 octombrie inclusiv, este disponibil un pret cu o reducere de early bird, de 20%.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s