Conferinta Young Learners International House World Organisation

International House, liderul cursurilor de limbi straine din Romania, una dintre cele mai prestigioase institutii educationale din Marea Britanie, creatoarea standardelor predarii limbii engleze la nivel mondial, celebreza anul acesta 15 ani de existenta in Romania si peste 60 de ani de traditie IH in predarea limbilor straine in intreaga lume.

In perioada 3-5 martie 2017, International House Bucharest si English Kids Academy gazduiesc in Bucuresti conferinta internationala a directorilor de studii specializati in predarea limbilor straine pentru young learners. Peste o suta de directori de studii, profesori, traineri, coordonatori din reteaua IH din lumea intreaga sunt prezenti la conferinta, incluzand si Directorul Executiv al IH World Organisation din Londra, Doamna Monica Green. La conferinta a participat si Excelenta Sa, Domnul Paul Brummell – Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.

Conferinta Young Learners International House World Organisation marcheaza de asemenea 65 de ani de existenta a IH in lume si 15 de ani de existenta IH in Romania.

Internationala House (IH) este cel mai mare furnizor de cursuri de limbi straine, numarand peste 160 de scoli in 60 de tari si cu peste 60 de ani de traditie, care, de-a lungul existentei sale in Romania, prin IH Bucharest (www.ih.ro), a pregatit peste 10.000 de angajati, in peste 300 de companii multinationale si nationale care opereaza in tara noastra in toate industriile. Pentru Romania sunt disponibile urmatoarele tipuri de programe IH: 1) Training In-Company la sediul companiilor beneficiare (Engleza, Germana, Franceza, Spaniola, Italiana, Japoneza, Rusa, Chineza si Romana pentru expati); 2) Cursuri Open la sediul IH (Engleza, Germana, Franceza, Spaniola si Romana pentru expati); 3) Cursuri online de limba engleza; 4) Cursuri intensive 5) Cursuri / tabere de limbi straine pentru copii si adolescenti, cu varste de la 6 luni la 18 ani.

English Kids Academy (EKA) este divizia International House Bucharest specializata in predarea limbii engleze la copii cu varste de la 6 luni la 18 ani, cu peste 2000 de inscrisi in 2017. Rezultatele cursansilor EKA vorbesc de la sine despre eficienta acestor cursuri si despre placerea dovedita de copii in invatarea limbii engleze: 100% promovabilitate la examenele Cambridge KET, PET, FCE.

Elemente de unicitate ale International House Bucharest:

IH Bucharest este centru afiliat International House World Organisation London;

International House (IH) este o retea de centre de limbi  straine cu sediul central in Londra si este cunoscuta in lume drept creatoarea standardelor predarii limbii engleze, intrucat calificarile internationale etalon pentru profesorii din intreaga lume sunt create de International House. De exemplu, cea mai inalta calificare din lume din acest moment a unui profesor de engleza, DELTA (Diploma of  English Language Teaching to Adults), este creata de IH.

IH Bucharest este membra a celei mai riguroase asociații europene ce supervizează standardele predarii limbilor străine: European Association for Quality Language Services – EAQUALS;

In ultima inspectie efectuata in comun de catre inspectorii de calitate din IHWO Londra si EAQUALS (in martie 2014), au fost verificate toate standardele internationale implicate intr-un centru de limbi straine. Timp de 4 zile de inspectie foarte stricta, inspectorii EAQUALS au urmarit 49 de standarde de calitate in domeniu grupate in 12 capitole. Au fost observati in predare toti profesorii la toate nivelurile si tipurile de cursuri desfasurate in acel moment (engleza pentru afaceri, engleza pentru copii, romana pentru straini etc.), au fost intervievati toti angajatii IH si au fost analizate toate procedurile de lucru cu un ochi vigilent si racordat la ultimele noutati din domeniu.

IH Bucharest este condusa de o echipa de experti de nivel international, cu certificari dintre cele mai inalte in domeniu si implicati in proiecte globale:

Mihai Laurentiu Ganj – Sef al promotiei din anul 2000 al Facultatii de Litere, Universitatea din Bucuresti. Inspector de calitate in IHWO, Londra, Inspector de calitate in EAQUALS, conducator de proiecte speciale in cadrul EAQUALS si membru in boardul de conducere al IHWO din Londra. In anul 2010 a devenit absolvent al programului de management strategic creat de dr Robert S. Kaplan de la Harvard si Dr David P. Norton de la Palladium Group, creatorii unuia dintre cele mai eficiente sisteme de management al strategiei: Balanced Scorecard. In anul 2010 a reprezentat EAQUALS la reuniunea de la Londra a International Standard Organization (ISO) in care s-a decis crearea unui nou standard la nivel mondial pentru furnizorii de cursuri de limbi straine. In februarie  2011 a primit premiul pentru antreprenorul anului 2010 din partea HR Club Romania.

Alina Ganj – Inspector de calitate in IHWO, Londra, Inspector de calitate in EAQUALS in curs de formare; detine cea mai inalta diploma din domeniul predarii limbii engleze: DELTA (Diploma of English Language Teaching to Adults, calificare creata de IH de-a lungul timpului si care poarta azi insemnele Cambridge University). In anul 2010 a devenit absolventa a programului de management strategic conceput de dr Robert S. Kaplan de la Harvard si Dr David P. Norton de la Palladium Group, creatorii unuia dintre cele mai eficiente sisteme de management al strategiei: Balanced Scorecard.

IH Bucharest este nominalizat de Cambridge English Language Assessment la categoria „Impact educational exceptional”, ca fiind un centru de platina in Romania in ceea ce priveste pregatirea copiilor la limba engleza.

IH Bucharest este singurul centru de limbi straine din Romania acreditat pentru pregătirea profesorilor in predarea limbii engleze pentru copii si adolescenti, curs de calificare a profesorilor moderat de Universitatea din Cambridge.

IH Bucharest este centru certificat ISO 9001: 2008 pentru furnizarea de training in domeniul limbilor straine.

International House Bucharest  (IHB Language Training Center SRL)  exista in tara noastra din anul 2002 si este liderul cursurilor de engleza din Romania, pozitie certificata mai multi ani (in 2008, 2009, 2012, 2013, 2014, 2015 si 2016) prin locul 1 in Topul National al Firmelor Private din Romania, organizat de Consiliul National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania (CNIMMR).

 

 

 

 

 

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s