Conferință SuperTeach la Botoșani, pe 26 martie

Sâmbătă, 26 martie, comunitatea profesorilor cu mentalitate deschisă invită dascălii din județul Botoșani la conferința SuperTeach Botoșani, ce va avea loc începând cu ora 9:30 la Hotel Rapsodia.

Evenimentul va fi coordonat de profesorii Diana Sabău Lupașc și Paula Epurianu și are ca temă ”Descoperă măreția”.

”Fiecare copil are un dar al său. În cazul unora, darul se manifestă mai evident și mai devreme, în cazul altora, mai puțin <<zgomotos>> sau ceva mai târziu. Cum am putea noi, ca pedagogi, să vedem acest dar în fiecare copil și să-l susținem, să îl stimulăm chiar și când, poate, nu este foarte evident? Vom putea găsi oare răspunsul potrivit pentru fiecare elev care <<ne trece prin mâini>>? Alături de invitații noștri, care au cercetat și învățat să stimuleze manifestarea potențialul ascuns, vă invităm să căutăm cele mai potrivite moduri de a detecta scânteia ce mocnește și în copilul retras și tăcut, și în rebelul fără cauză”, spun organizatorii Conferinței SuperTeach Botoșani.

Ce înțelegem prin măreția unui copil? Care e diferența dintre genialitate și măreția din fiecare copil? Cum realizez ce anume inhibă potențialul unui elev de la a se manifesta în toată măreția sa? Ce face și ce poate face mai bine școala pentru a scoate la iveală darul din fiecare, copil și adult, elev, profesor și părinte deopotrivă?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care speakeri valoroși vor încerca să răspundă în cadrul Conferinței SuperTeach Botoșani sâmbătă, 26 martie.

Pe site-ul superteach.ro se găsesc mai multe informații privind agenda evenimentului și modul de achiziționare a biletelor pentru a participa în sală sau online la conferință.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s