Conferinta: Parintii ajutati sa isi ajute copiii

Centrul de Terapie Strategica din Romania organizeaza pe 16 mai, la Institutul Italian de Cultura ”Vito Grasso”- Bucuresti, Conferinta Internationala ”A ajuta parintii sa-si ajute copiii: probleme si solutii”, sustinuta de profesorul, psihoterapeutul si expertul in coaching Giorgio Nardone.

Evenimentul se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si imbunatateasca sau sa-si dezvolte competentele de parinte, specialistilor care au nevoie de o perspectiva noua asupra metodelor de interventie in terapia indirecta cu copiii, prin implicare parintilor în rolul de co-terapeuti si tuturor adultilor care încearca sa desluseasca relatia pe care au avut-o cu familia pentru a-si desavarsi etape din procesul de dezvoltarea personala.

Sunt foarte multi parinti care au fost nevoiti sa se confrunte cu problemele mai mari sau mai mici ale propriilor copii, la diferite etape de varsta. Cine nu a avut dificultati in primele luni de viata ale bebelusului, sau cu un copil introvertit, ori dimpotriva, prea activ, sau cu un adolescent problematic?

In ultimii ani a crescut interesul pentru studiul dinamicilor familiale, mai ales pentru ca, in mediul in care traim exista si multe pericole, capacane, riscuri, prietenii „rele”, alcool, droguri, agresiuni si adesea, parintii împinsi de griji ajung sa aiba comportamente hiperprotective sau prea autoritare.

In cadrul conferintei, prin intermediul unor exercitii practice (de exemplificare si insusire a tehnicilor specifice), participantii vor putea deprinde abilitati de comunicare si rezolutive, de factura strategica, menite sa confere eficienta sporita interventiilor la nivel individual sau la nivel de familie.

Va invitam la Conferinta Internationala ”A ajuta parintii sa-si ajute copiii: probleme si solutii”, unde va fi o prezentare precisa si eficace, specifica abordarii strategice a unor aspecte ale relatiei parinte-copil, dar mai ales o analiza a strategiilor de actiune care alimenteaza problemele in loc sa le elimine, cum se pot destructura acestea sau cum se pot substitui cu altele eficace.

Mai multe detalii despre tematica si programul conferintei, dar si despre înscrierea la eveniment, se pot obtine vizitand pagina de eveniment a Centrului de Terapie Strategica din Romania: http://centruldeterapiestrategica.ro/index.php/ro/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s