Gradina de joaca Auchan

Gradina de joaca Auchan a ajuns la a doua editie!

Jocurile si distractia revin in luna iunie, in Gradina de Joaca Auchan.

Stim cu toii ca jocul si joaca sunt cele mai multe metode de invatare pentru cei mici. Nu exista varsta potrivita atunci cand vorbim de joc. Jocul este o activitate ce nu are varsta, intrucat ne poate imbunatati cunostintele intr-un mod placut, recreational si stimulant.

Jocul pentru copii nu reprezinta doar o simpla distractie, ci și o activitate ce permite acestora sa fie independenti, creativi, sa experimenteze si sa gandeasca. Este activitatea ideala de a cunoaste lumea intr-o forma deosebit de interesanta si atractiva.

Si sunteti tare curiosi, ce fel de jocuri jucati voi acasa, in familie. Fie ca este un joc de interior, sau unul care se joaca afara, fie ca este un joc din mosi-stramosi sau un joc inventat – daca provoaca, distreaza si te ajuta sa inveti, este perfect!

Inscrie jocul familiei tale in concurs, pana pe 24 iunie!

Impartaseste cu noi, in formularul de mai jos, jocul preferat al familiei tale si poti castiga in perioada 3 – 24 iunie 2023 unul dintre cele 8 premii a cate 200 lei, bani inapoi ca bonus pe  cardul tau de fidelitate MyClub Auchan .

Tot in luna iunie, prietenii de la Auchan deschid portile unei noi editii  Gradina de joaca Auchan, cu evenimente jucause in hipermarketurile Auchan, din Bucuresti:

 • pe 3 iunie in Auchan Berceni
 • pe 10 iunie in Auchan Titan
 • pe 17 iunie in Auchan Militari
 • pe 24 iunie in Auchan Drumul Taberei

 

                                             Impartaseste, cu noi, jocul preferat al familiei tale si te premiem!


  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si AUCHAN, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si AUCHAN.  Inscrie-te in concursul Gradina de joaca Auchan, propune jocul tau preferat si poti castiga unul cele opt vouchere cu bonus valoric de 200 lei, valabil in cardul MyClub Auchan:


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s