Gradina de joaca Auchan

Vara aceasta jocurile copilariei se strang in Gradina de joaca Auchan!

Jocul este o activitate de baza in viata fiecaruia si ne ajuta sa ne dezvoltam armonios. Jocul este o activitate ce nu are varsta, intrucat ne poate imbunatati cunostintele intr-un mod placut, recreational si stimulant.

Jocul pentru copii nu reprezinta doar o simpla distractie, ci și o activitate ce permite acestora sa fie independenti, creativi, sa experimenteze si sa gandeasca. Este activitatea ideala de a cunoaste lumea intr-o forma deosebit de interesanta si atractiva.

Cu siguranta si voi aveti in familie jocurile voastre preferate, inventate sau invatate de la parinti si prieteni. Inscrie jocul familiei tale in concurs, pana pe 30 iunie!

Impartaseste cu noi, in formularul de mai jos, jocul preferat al familiei tale si poti castiga unul dintre cele 4 vouchere cu bonus valoric de 200 de lei valabil in cardul tau de fidelitate MyClub Auchan, pentru cumparaturi in marea familie Auchan!

In luna iunie, prietenii de la Auchan iti fac invitatie in Gradina de joaca Auchan din hipermarketurile Auchan, din Bucuresti:

 • pe 4 iunie in Auchan Berceni
 • pe 11 iunie in Auchan Drumul Taberei
 • pe 18 iunie in Auchan Titan
 • pe 25 iunie in Auchan Militari

Vino cu toata familia, sa te bucuri de jocurile copilariei si sa ne arati jocul tau preferat.

Timp de 3 ore, ne vom juca si vom face schimb de roluri, iar cel mic va putea fi pe rand, prezentator sau animator.

Prietenii de la Auchan te asteapta in fiecare sambata incepand cu ora 10:00, cu muzica, dans, ghidusii, voie buna si premii minunate in Gradina de joaca Auchan!

Da-ne la schimb jocul preferat al familiei tale si te premiem cu unul dintre cele 4 vouchere cu bonus valoric de 200 de lei valabil in cardul tau de fidelitate MyClub Auchan.

Verifica regulamentul campaniei >

  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si AUCHAN, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si AUCHAN.  Inscrie-te in concursul Gradina de joaca Auchan, propune jocul tau preferat si poti castiga unul cele patru vouchere cu bonus valoric de 200 lei, valabil in cardul MyClub Auchan:

   


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s