Gradina de joaca Auchan

Grădina de joacă Auchan a ajuns la a treia ediție!

Jocurile și distracția revin în luna iunie, în Grădina de Joacă Auchan.

Jocul este cea mai bună metodă de învățare pentru cei mici, dar și un mod bun de a ne detensiona noi adulții și de a ne conecta cu proprii copii.

Pentru copii jocul nu este doar o simplă distracție, ci și o activitate ce permite acestora să fie independenți, creativi, să experimenteze și să gândească. Este activitatea ideală de a cunoaște lumea într-o formă deosebit de interesantă și atractivă.

„Jocul este cel mai elevat tip de cercetare” spunea Albert Einstein. Așa că va așteptăm la joc și joacă în a treia ediție a campaniei Grădina de Joacă.

Și suntem tare curioși ce fel de jocuri jucați voi acasă, în familie.

Înscrie jocul familiei tale în concurs, până pe 23 iunie!

Înscrie jocul preferat al familiei tale în formularul de concurs mai jos, și intri automat în concurs! Poți câstiga în perioada 3 – 23 iunie 2024 unul dintre cele 8 premii: vouchere de fidelitate în valoare de 200 lei fiecare, acordate pe cardul de fidelitate MyClub Auchan.

 

Tot în luna iunie, prietenii de la Auchan deschid porțile unei noi ediții  Grădina de joacă Auchan, cu evenimente jucăușe în hipermarketurile Auchan, din București:

🎈pe 8 iunie în Auchan Militari 11:00-13:00

🎈pe 8 iunie în Auchan Berceni 16:00-18:00

🎈pe 15 iunie în Auchan Vitan 11:00-13:00

🎈pe 15 iunie în Auchan Titan 16:00-18:00

 

                                             Împărtășește, cu noi, jocul preferat al familiei tale și te premiem!


  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si AUCHAN, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si AUCHAN.  Inscrie-te in concursul Gradina de joaca Auchan, propune jocul tau preferat si poti castiga unul cele opt vouchere de fidelitate in valoare de 200 lei fiecare, acordate pe cardul de fidelitate MyClub Auchan:


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s