Concursul multidisciplinar Eurojunior

Copiii din clasele primare si gimnaziale sunt invitati sa participe la concursul de cultura generala Eurojunior. Cei mici se mai pot inscrie la competitie pana miercuri.

 

Pentru o testare completa, Eurojunior le propune micutilor un concurs interdisciplinar. Materiile la care vor fi evaluati sunt: limba romana, matematica, istorie, geografie, biologie, fizica si chimie. In alte cuvinte, copiii vor demonstra ca au abilitati de comunicare, ca stapanesc notiuni de matematica si ca au cunostinte despre lumea inconjuratoare.

Testul va fi sub forma grila, cu patru variante de raspuns, dintre care una singura este cea corecta. Competitia prezinta 17 subiecte pentru fiecare nivel de dificultate, dintre care o intrebare este despre Uniunea Europeana. De asemenea, la sfarsitul fisei de concurs se regaseste proba de baraj, pe baza careia se face departajarea premiantilor dintre concurentii cu punctaje maxime.

Fiecare concurent va primi premii de participare. Castigatorilor le vor fi acordate medalia de aur, de argint sau de bronz. Copiii cu cele mai mari punctaje vor putea castiga un laptop, un monitor, un smartphone sau un mp3 player. De asemenea, directorii scolilor in care studiaza premiantii vor primi Trofeul Eurojunior pentru Excelenta in Educatie.

Pretul inscrierii la concurs este de 14 lei. Nu uitati! Va mai puteti inscrie pana miercuri, saptamana aceasta. Pentru mai multe informatii, intrati pe site-ul Eurojunior .


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s