Comunici deci existi

Descopera cum sa relationezi intr-un mod eficient, la evenimentele AmaneSer, din acest final de saptamana. Formatoarea in Metoda ESPERE®, Aleth Naquet, vine de maine la Bucuresti pentru a sustine o conferinta si un workshop.

Maine, de la ora 19.00, are loc conferinta „Comunic deci exist! Afla cheia relatiilor fericite”. Intalnirea se va desfasura la Hotelul Howard Johnson din Bucuresti.

De asemenea, sambata si duminica poti participa la atelierul cu acelasi nume, intre orele 09.00 si 18.00, in acelasi loc.

Pe parcursul acestor zile, vei afla cum sa comunici constructiv in relatiile tale, cum poti diminua conflictele din viata ta si cum iti poti asculta emotiile. De asemenea, vei afla instrumente de comunicare relationala si vei invata cum sa reperezi si sa eviti disfunctionalitati de comunicare, care duc deseori la neintelegeri si suferinte.

Participantii la workshop vor primi o Atestare internationala eliberata de Centrul ADRES – institutia din Franta abilitata de Institutul ESPERE sa deruleze in Romania aceste programe de formare, in colaborare cu Centrul AmaneSer – organizatorul din Romania.

Pentru mai multe informatii despre evenimente, taxe de participare si inscrieri, intra pe site-ul AmaneSer. Evenimentele sunt organizate deCentrul de Dezvoltare Personala AmaneSer (Romania), cu sprijinul lui Jacques Salomé, creatorul Metodei ESPERE® si in parteneriat cu Centrul ADRES (Franta).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s