Comunicarea eficienta cu copiii acasa si la scoala

Felul in care parintii si profesorii vorbesc ii arata copilului parerea lor despre el. Intr-o mare masura, limbajul celor mari dicteaza destinul copilului.

Cartea “Comunicarea eficienta cu copiii (acasa si la scoala)”, scrisa de Adele Faber si Elaine Mazlish si aparuta la Editura Curtea Veche, ne propune sa fim atenti la un aspect adesea neluat in calcul, pe care multi dintre parinti nu-l cunosc – comportamentul de la scoala al copilului este profund influentat de ceea ce se petrece acasa.

[imagelink=”1470″] Aceasta carte inovatoare iti furnizeaza excelente strategii de comunicare intre adulti si copii, pe care aplicandu-le, atat parintii cat si educatorii si profesorii, ii pot ajuta extrem de mult pe copii sa faca fata celor mai diverse probleme care le afecteaza procesul de invatare.

Copiii au nevoie de ajutor din partea parintilor pentru a deveni capabili sa se conduca singuri, sa se autodisciplineze si sa devina adulti responsabili.

Autoarele cartii, specialiste in comunicare si educatie, iti propun metode pline de inteligenta dar si de umor. Cartea cuprinde benzi desenate, rezumate recapitulative, intrebari si raspunsuri, precum si povestiri ilustrative.

Toate sunt puse la dispozitia noastra in aceasta carte, pentru a ne ajuta sa intelegem diferenta dintre cuvintele care incita la confruntare si cele care invita la cooperare sau dintre cuvintele care il pun pe copil in imposibilitatea de a gandi si cele care ii descatuseaza dorinta fireasca de a invata.

Poti invata sa deosebesti aceste cuvinte citind cartea “Comunicarea eficienta cu copiii (acasa si la scoala)”, scrisa de Adele Faber si Elaine Mazlish si aparuta la Editura Curtea Veche.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s