Citeste sanatos – Terapie prin lectura intensiva

„Citeste sanatos! Terapie prin lectura intensiva” este indemnul celei de a 7-a editii a campaniei „Te asteptam in librarie!”, initiata de Editura Herald, care isi propune sa te ajute sa redescoperi cititul si mersul in librarie ca metoda alternativa de imbunatatire a vietii cotidiene.

Mai exact, este vorba despre sanatatea ta, iar sanatate inseamna o stare de bine, atat pentru corp, cat si pentru minte si suflet.

La fel ca medicamentele, cartile nu se administreaza la intamplare. De aceea, librarul iti va recomanda doar titlurile care iti pot fi de folos. Astfel, vei descoperi cartile care te pot ajuta cu adevarat sa faci fata provocarilor de zi cu zi – fie ele intelectuale sau emotionale – si care pot hrani o multime de ganduri noi pentru o viata noua.

Pe durata celor 3 luni de campanie, intre 1 august – 1 noiembrie, Editura Herald iti pune la dispozitie 30 de titluri aflate in promotie, reduse cu 20% in toate librariile partenere.

Iar daca suma cartilor cumparate depaseste 100 de lei, primesti si un tricou personalizat, pentru a le „arata tuturor ca esti un cititor sanatos”!

Gaseste aici mai multe detalii despre campania „Te asteptam in librarie”.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s