Cismigiul Copiilor, la a 10-a editie

Duminica, 29 mai, de la ora 11.00 si pana seara la 21,00, parcul Cismigiu va rasuna de veselie, de Ziua Internationala a Copilului.

Personaje costumate, mimi, cataligari, jongleuri, statui vii, clovni si magicieni ii vor introduce pe cei mici intr-o lume de poveste. Copiii vor construi papusi, vor deveni maestri Origami, artistii plastici vor desena si vor modela impreuna cu ei, multi vor asculta povesti, iar cei mai nazdravani vor participa la experimente distractive, jocuri si concursuri sportive. In chioscul central, micutii sunt asteptati la face-painting si la coafor, iar portretisti si caricaturisti le vor imortaliza figurile si le vor oferi in dar.

Timp de 10 ore, vor fi spectacole in toate zonele parcului. Pe cele doua scene – amplasate in vecinatatea Chioscului central si langa Platan – vor urca ansambluri artistice, trupe de dans, coruri si solisti. Se vor juca spectacole de teatru de la institutiile de profil din Bucuresti. Copiii vor fi distrati duminica de actorii de la Tandarica, Ion Creanga, Masca si de la Teatrul de magie Andrei Teasca.

Surpriza zilei va fi o tombola cu premii. Castigatorii extragerilor se vor plimba cu hidrobicicleta pe lac sau vor primi cursuri gratuite de limba engleza. Premiul cel mare va fi o excursie la Disneyland Paris.

“Cismigiul copiilor” implineste 10 ani de la prima manifestare si este un spectacol conceput si organizat de ArCuB-Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s