Circuitul Super10 se pune in miscare

Circuitul Super10 este o noua provocare adusa de sistemul Tenis10, coordonat de MPG, destinat copiilor! Turneele Super10 Cup aduc un plus la capitolul competitivitate si la elementele traditionale Tenis10, care promoveaza socializarea, fair-play-ului si bucuria de a juca tenis.

Prin aceste turnee, copiii isi testeaza abilitatile de a juca intr-un format competitional apropiat de cel traditional si in care nimeni nu pleaca pana la sfarsit!

Scopul este de a-i ajuta pe copii sa aplice, intr-un mediu competitional, strategia jocului de tenis, invatata la antrenamente. Stresul legat de obtinerea de puncte este eliminat, desi ideea de concurs ramane, copiii fiind rasplatiti cu premii atractive.

Sunt invitati sa participe toti jucatorii de nivel verde nascuti cel tarziu in anul 2005, indiferent daca au sau nu Pasaportul Tenis10 activat pentru anul 2015. Vor participa primii 16 baieti si primele 16 fete, in ordinea inscrierilor. In cazul in care se sunt mai multi doritori, locurile vor fi suplimentate in functie de disponibilitatea timpului si a terenurilor de joc.

Pentru Circuitul Super10, formatul de joc poate fi consultat aici.

Finalistii fiecarui turneu din Circuitul Super10 sunt invitati automat la Masters-ul care se va disputa la unul dintre cele mai noi cluburi din tara, Grand Slam Tennis Club, din Bistrita, intre 18 si 20 septembrie.

Din Circuitul Super10 fac parte probele de nivel verde organizate la urmatoarele turnee:

  • Platinum de la Brasov, din 16 mai;
  • Platinum de la Cluj, din 30-31 mai;
  • Super 10 Cup din 5-7 iunie, de la Bucuresti, la Tenis Club 2000, Academia Sever Dron;
  • Super 10 Cup din 3-5 iulie, de la Iasi, la Tenis Club Leo;
  • Super 10 Cup din Albena, din 17-19 iulie;
  • Platinum Mamaia din 31 iulie-1 august;
  • Platinum Chisinau din 29-30 august;
  • Platinum Oradea din 12-13 septembrie.

Participantii din Circuitul Super10 vor primi recomandarea MPG de acceptare in turneul final al circuitului mondial Champions Bowl, in cazul in care doresc sa participe.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s