Cine zice ca nu putem inota iarna?

Doar pentru ca este iarna, nu inseamna ca nu putem sa ne balacim si sa ne distram in apa! De aceea, iti propun o excursie pana la Brasov, la Paradisul Acvatic!

Cand am auzit prima oara de Paradisul Acvatic, un singur lucru mi-a ramas in minte (pentru care merita o excursie pana la Brasov): are o piscina incalzita, aflata in exteriorul complexului! In alte cuvinte, inoti confortabil si, in acelasi timp, admiri privelistea inzapezita de afara. (Daca am avea zapada, dar asta este alta poveste. Si, poate ca la munte au dat cativa fulgi pana acum.)

Paradisul Acvatic (B-dul GRIVITEI2F-2GBrasov – Romania) este intr-adevar un loc pentru toata familia, fiind atat un complex de sanatate, cat si un parc de distractii!

Copiii se vor putea distra pe tobogane cu apa sau, pe uscat, in casutele de joaca si cu jucariile gonflabile. De asemenea, vei gasi un teren de fotbal acoperit, unde puteti organiza meciuri in familie.

Sunt tobogane cu apa pentru si pentru adultii mai curajosi. Iar pentru relaxare, parintii au parte de sauna, jacuzzi si masaj.

Imi place foarte mult faptul ca cei de la Paradisul Acvatic s-au gandit si la inotul de iarna. Pana la urma, acest sport este considerat a fi cel mai util pentru parinti si copii si ar trebui practicat in orice sezon.

Partea cea mai buna este ca acest complex este deschis si de Sarbatori! Poti vedea programul AICI.

Preturile sunt destul de bune, mai ales daca iei in considerare ca platesti pentru o zi intreaga. Copiii cu varste sub 2 ani intra gratuit, copiii cu inaltimea sub 1.30 m platesc 25 de lei, iar adultii si copiii mai mari – 55 de lei.

Afla mai multe informatii pe site-ul Paradisul Acvatic.

Ce zici? Inotam de Revelion?

Autor articol: Oana Anghel – Redactor Itsy Bitsy


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s