Cinci scoli si licee din Bucuresti au devenit mai colorate prin proiectul “Educatie prin Arta”

Timp de doua saptamani, cinci scoli si licee din Sectorul 1 din Bucuresti au intrat pe mana artistilor de street art, care au infrumusetat peretii exteriori ai cladirilor prin picturi ce au legatura cu educatia.

Pornind de la numele proiectului “Educatie prin arta”, artistii au pus in scena picturi vesele si semnificative pentru scolari si liceeni. Mai precis, desi diferite, fiecare desen reprezinta “evolutia si conexiunea umana”.

Astfel, de la picturi cu scriitori (Alexandru Vlahuta si Goethe), carti, pana la imagini despre legaturile dintre oameni, elevii din Colegiul Tehnic Grivita, Colegiul Goethe, Liceul Al. Vlahuta, scoala Gimnaziala nr. 192 si scoala Gimnaziala nr. 175 se bucura de imagini colorate care le stimuleaza creativitatea chiar de la intrarea in scoala.

Organizat de Primaria Sectorului 1 a Municipiului Bucuresti prin Centrul Cultural al Sectorului 1 si Asociatia pentru Educatie, Dezvoltare si Implicarea Tineretului (EDIT), proiectul a reusit sa uneasca artistii stradali cu institutiile publice pentru infrumusetarea a cinci locuri in care se pun bazele educatiei viitoarei generatii.

Vezi cum arata scolile si liceele pictat: 


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s