Asociatia KinetoBebe a lansat campania „Un prim pas in viata”

Asociatia KinetoBebe a lansat campania „Un prim pas in viata”, in care a adus impreuna personalitati iubite de parinti si de cei mici care vor citi in luna sarbatorilor povesti terapeutice pentru copii.

Prin aceasta campanie, Asociatia KinetoBebe trage un semnal de alarma cu privire la importanta continuarii terapiilor pentru copiii cu probleme neuro-motorii si face apel la sprijinul oamenilor binevoitori pentru a sustine continuitatea programelor asociatiei, care doar anul trecut a ajutat peste 8000 de copii cu programe de recuperare neuro-motorie.

Mii de copii din Romania au nevoie de terapii de lunga durata prin programe personalizate, ca sa poata ajunge la o viata normala si autonoma. De la inceputul pandemiei, copiii prematuri cu diverse sindroame sau intarzieri in dezvoltarea neuro-motorie au sanse tot mai mici sa faca tratamentele de care au nevoie, pentru ca multi parinti nu isi mai permit acest lucru.

Asociatia KinetoBebe ofera Burse de terapie pentru aceste familii, destinate copiilor care au mare nevoie de terapie pentru a se dezvolta sanatos.

Campania „Un prim pas in viata” are ca scop ridicarea nivelului de constientizare in legatura cu numarul mare de copii din Romania, care au nevoie de kinetoterapie si terapii conexe, importanta terapiei continue si mai ales nevoia de sprijin a copiilor, care urmeaza aceste programe de recuperare, pe o perioada indelungata.

Zeci de personalitati iubite de parinti si copii au pregatit pentru cei mici povesti terapeutice, menite sa le aduca bucurie in pragul sarbatorilor.

Amalia Enache, Bianca Brad, Monica Davidescu, Tily Niculae, Mihai Calin, Urania Cremene, Nadia Tataru, Lavinia Petrea, Cristina Balan, Andreea Brasovean, Ioana Chereji, Simona Dragomir, Adelina Dondorici, Monica Popescu, Irina Mohora, Bianca Moga, Hermina Popa, Ana Nicolescu, Urania Cremene, Ramona Ioana Bruynseels, Adina Dumitrescu, Marina Bliderisanu si Mos Craciun vor citi povesti pe parcursul lunii decembrie, facand apel la oamenii binevoitori sa sustina prin donatii sau sponsorizari continuitatea programelor Asociatiei KinetoBebe.

Cei care doresc sa sustina programele KinetoBebe si sa aline durerea unui parinte care nu poate sa isi ajute copilul pana la capat se pot implica prin donatii sau sponsorizari pe pagina campaniei.

Povestile sunt publicate pe parcursul lunii decembrie pe pagina de Facebook a Asociatiei KinetoBebe, pe pagina campaniei si pe YouTube.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s