Charlie – ursuletul ce îl cauta pe Mos Craciun

Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, Clickshop desfasoara o campanie sociala împreuna cu Vola.ro: Calatoria lui Charlie. Charlie este un ursulet de plus care calatoreste în jurul lumii pentru a-l gasi pe Mos Craciun.

Aventura lui Charlie în jurul lumii are un scop nobil. Pe masura ce strange mai multi kilomentri, cu atat poate aduce mai multe cadouri pentru copii.

Micutii ce vor beneficia de darurile lui Charlie sunt copiii de la Fundatia Sf. Stelian, din Bucuresti, si cei din Centrul „Piccolini”, din Slobozia.

Cei 80 de copii de la Fundatia Sf. Stelian provin din familii foarte sarace sau nu au nico casa. Micutii au un risc mare de abandon scolar sau deja au abandonat scoala. Centrul „Piccolini” din Slobozia acorda servicii de recuperare copiilor ce sufera de autism prin diferite terapii – ABA, muzicala, artistica.

Sunt mai multe moduri în care puteti sa îi ajutati pe micuti. Puteti contribui cu jucarii, haine, rechizite, carti si multe altele. O alta varianta este sa cumparati jucarii de pe Clickshop.ro. Pentru fiecare jucarie cumparata, Clickshop doneaza 10% din pret.

De asemenea, Clickshop va oferi 0.10 € pentru fiecare kilometru parcurs de Charlie în jurul lumii. Acesti bani vor constitui un fond de jucarii. Iar daca vreti sa ajutati, înscrieti-va ca Agenti si plimbati-l voi pe Charlie.

Campania dureaza pana pe 20 decembrie. Intrati pe site-ul www.calatoria-lui-charlie.ro si aflati unde a ajuns ursuletul de plus! Charlie are brevet de pilot, stie pe de rost harta lumii si poate sa spuna „ursulet” în peste 20 de limbi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s