Cei Trei Purcelusi – de la poveste la joc

Cu totii am crescut cu povestea celor trei purcelusi. Iar acum, chiar putem face parte din poveste, cu jocul Cei Trei Purcelusi.

Intotdeauna o poveste va parea prea scurta, mai ales pentru cei mici. Copiii vor sa afle si ce s-a intamplat dupa „Si-au trait fericiti pana la adanci batraneti”. De aceea, o idee excelenta este transformarea povestii intr-un joc pentru toata familia.

Astfel, jcei_trei_purcelusiucatorii pot intra in pielea personajelor si isi pot crea propriul parcurs. Iar cum se termina povestea depinde doar de ei.

Cei Trei Purcelusi a avut parte de aceasta transformare, fiind gandit pentru toata familia. Scopul jocului este ca „purcelusii” sa isi construiasca niste casute rezistente, pentru a se feri de lupul cel rau, care le da tarcoale, in speranta ca va darama constructiile.

Jocul este destinat celor cu varste peste 6 ani si face parte din seria Basme si Jocuri, de la Lex Games. Cutia jocului este gandita sub forma unei carti, in care se regasesc atat piesele si regulamentul, cat si povestea propriu-zisa.

In Cei Trei Purcelusi, fiecare jucator isi poate construi mai multe casute din paie, nuiele sau caramizi. Iar fiecare casuta are nevoie de trei componente: usa, fereastra si acoperis. Pentru a te apuca de construit, ai nevoie de putin noroc, pentru a obtine cele mai bune combinatii pe cele cinci zaruri speciale. Daca insa dai de un lup, risti sa iti pierzi o parte din casuta.

Daca atragi din greseala atentia lupului din padure, trage aer in piept si spulbera casele oponentilor sufland spre roata.

Afla si mai multe despre joc aici.

Crezi ca te vei descurca mai bine decat cei trei purcelusi din basm?

Autor articol: Oana Anghel – Redactor Itsy Bitsy

surse foto: redgoblin.ro, boardgamers.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s