Ceaiul de la ora 5

Mirunette International Education te invita la seminarul educational “5 o’clock Tea: English and Books, your one-way ticket to success!”. Descopera importanta cititului, intr-un eveniment plin de surprize!

Te pasioneaza literatura? Ai nevoie de indrumare pentru alegerea traiectoriei taleprofesionale? Ce inseamna sa studiezi in strainatate? Cititul este sau nu un obicei desuet in era tehnologiei? Raspunsurile te asteapta la seminar.

Astfel, in aceasta sambata, de la ora 17.00, vino in Libraria Humanitas de la Cismigiu (bulevardul Regina Elisabeta, nr.38), la un seminar educational gratuit, adresat atat elevilor si studentilor, cat si parintilor si profesorilor de limba si literatura romana si engleza.

Evenimentul face parte din seria de 10 evenimente de nota 10, cu prilejul celebrarii a 10 ani de activitate in organizarea de tabere internationale si consiliere educationala la Scoli si Universitati prestigioase din strainatate.

Personalitati de seama din Marea Britanie si Romania le vor vorbi participantilor: Prof. Dr.Tim Fish, directorul Colegiului Earlscliffe, absolvent al Universitatii Oxford si criticul literar Dan C. Mihailescu, editor coordonator al volumului „Cartile care ne-au facut oameni” si realizatorul emisiunii TV „Omul care aduce cartea”.

Cei prezenti vor primi certificate de participare . De asemenea, ai sansa sa castigi premii surpriza, din partea Editurii Humanitas. Iar evenimentul te intampina si cu deserturi delicioase si sanatoase, raw vegane.

Locurile sunt limitate, asa ca grabeste-te la inscrieri, fie pe mail la adresa office@mirunette.ro, fie la numerele de telefon: 0723.606.633/ 0735.159.626.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s