Cea mai amuzanta cursa revine intr-o editie aniversara de 5 ani!

Cluburile Rotaract din Bucuresti te asteapta si anul acesta sa iti sustii ratustele care se vor intrece pe Dambovita in data de 25 mai 2019.

Scopul lor este sa ne ajute sa protezam copiii hipoacuzici, de aceea se pregatesc intens pentru a fi in cea mai buna forma in ziua cursei.

Alatura-te si tu si contribuie la crearea unei noi senzatii pentru acesti copii: senzatia auditiva! Pana acum, am reusit sa protezam peste 20 de copii cu probleme de auz si ne dorim ca in continuare sa ajutam si mai multi.

Donatia minima pentru participarea ratustei tale la cursa este de 10 lei, iar sansele de castig sporesc daca iti vei construi o intreaga echipa de rate!

Intra pe cursaderatuste.ro pentru a adopta acum ratustele tale si pentru a vizualiza mai multe detalii despre cursa!

Nu uita sa incerci si antrenamentul online al ratustelor! Anul acesta, echipa noastra a creat un joc simplu si amuzant, potrivit atat pentru tine, cat si pentru cel mic. Fruntasul clasamentului online va castiga rechizite sau sosete haioase.

Mai multe detalii gasesti pe pagina de Facebook Rotaract Triumph, in evenimentul de pe Facebook, dar si pe contul de Instagram @rotaracttriumph.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s