Ce vedem la Teatru la Cinema

Teatru la Cinema iti propune 2 spectacole in acest weekend, la Cinema City din Afi Palace Cotroceni. Vom fi cu toţii copii, ne vom bucura si ne vom distra!

Primul spectacol ce se va juca sambata, 24 Octombrie, ora 11.00 este Aladdin si lampa fermecata, o adaptare dupa frumoasa poveste orientala cu acelasi nume. Copiii vor fi fascinati de personajele minunate, de povestea amuzanta si plina de invataminte, la finalul careia dragostea dintre Jasmine si Aladdin invinge in lupta cu vizirul Jaffar.

Duminica, 25 Octombrie, ora 11.00, Teatru la Cinema prezinta Rapunzel, printesa furata. Fata cu parul fermecat are un singur vis: sa iasa din turnul in care o tine inchisa Mama Gothel si sa vada lumea. Insa, dupa peripetiile prin care trece impreuna cu Flynn Ryder, face o descoperire uluitoare: ea este printesa rapita de la palat in urma cu 16 ani!

afis_rapunzel_NOLOGOS_NODATE

Pretul fiecarui spectacol :

  • 15.5 lei copii, elevi, studenti, pensionari;
  • 25.5 lei adulti;

Biletele pot fi cumparate de pe site-urile Teatru la Cinema si Cinema City sau direct de la casele de bilete ale Cinema City AFI Palace Cotroceni. Rezervari telefonice la 031 005 16 20, Teatru la Cinema. Spectacolele sunt destinate copiilor cu varste cuprinse intre 3-7 ani.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s