Ce traieste copilul si ce simte mama lui

Fiecare parinte incearca sa traduca limbajul copiilor mici, dar fara sa primeasca un dictionar adecvat.

In cartea “Ce traieste copilul si ce simte mama lui”, aparuta la Editura Trei, psihanalista romanca specializata in relatia mama-copil Speranta Farca ne ghideaza in lumea relatiei dintre mama si copil inca din momentul in care acesta vine pe lume.

[imagelink=”1537″] Nu este o carte ce indruma spre practici de buna purtare a parintilor sau una care ofera sfaturi, care arata ce ai de facut intr-o anumita situatie sau care citeaza repere standard pentru dezvoltare. Ghidarea se face insa intr-o maniera accesibila parintilor, intr-un limbaj familiar, “de la parinte la parinte”.

Poate te intrebi adesea ce simte si intelege copilul tau, ce inseamna spaimele sale sau ce spun cu adevarat cuvintele lor, oare ce legatura si diferente exista intre cerintele copiilor si nevoile lor? Iti suna cunoscut?

Eu sunt singura ca in devenirea ta ca parinte te-ai simtit adesea singur, neajutorat, poate speriat si neinteles. Cred ca trecem toti prin sa ceva, insa este mult mai usor atunci cand ai niste repere clare, cand dispui de indicii despre dezvoltarea interioara a copilului.

E adevarat ca fieacare parinte se formeaza la scoala propriilor copii si creste odata cu ei, dar consider ca daca ai mai multe cunostinte poti trece mai simplu prin perioada copilariei mici. Asa ca citeste cartea “Ce traieste copilul si ce simte mama lui”, scrisa de Speranta Farca si aparuta la Editura Trei si mai faci un pas in intelegerea copilului tau.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s